VTM kondigt verrassing aan vlak voor eerste aflevering 'The Masked Singer': "Twaalf figuren zullen ontmaskerd worden"
COS

The game is on! Op vrijdag 14 januari om 20u35 treden Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai, Robots, Roos, Miss Poes en Radijsje in de spotlights voor hun allereerste optreden in 'The Masked Singer'.

Het nieuwe seizoen kondigt zich aan als nóg verrassender en moeilijker dan het eerste. De komende weken vervoegen immers nog 4 extra Masked Singers het programma, zodat er in totaal 12 figuren ontmaskerd zullen worden.

Na elk optreden geven de Masked Singers een extra tip over hun identiteit en daar zit dit seizoen een verrassende twist. "Deze keer krijgen jullie niet één, maar drie tips", vertelt Niels Destadsbader. "Niet onbelangrijk: twee daarvan zijn totaal verzonnen en eentje is helemaal waar." 

Er worden vier muzikale duels gezongen. Miss Poes en Cycloop krijgen de eer op de show te openen. Dat doen ze met 'Levitating' van Dua Lipa en 'Human' van Rag'n'Bone Man. Robots, die we al 'City of Stars' hoorden zingen, nemen het op tegen 'Tik Tok' van Roos.

Sabelt Ridder met 'Nobody's Wife' daarna de 'Talk Dirty To Me' van Papegaai neer? Edelhert waagt zich aan Adele met 'Rolling In The Deep', terwijl Radijsje voor 'Light My Fire' van The Doors kiest. Eén ding is zeker: vanavond kan één Masked Singer niet ontsnappen aan een ontmaskering.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.