The Masked Singer VTM komt plots met groot nieuws over 'The Masked Singer' en er is meer...
COS
VTM komt plots met groot nieuws over 'The Masked Singer' en er is meer...
Foto: VTM

'The Masked Singer' zit er weer op. Na Sandra Kim en Camille Dhont kennen we de nieuwste winnaar: Tovenaar, ofwel Aaron Blommaert.

Dit jaar konden fans van 'The Masked Singer' het programma van heel dichtbij meemaken. Voor het eerst werd er namelijk 'The Masked Singer in Concert' georganiseerd op zaterdag 15 april.

Zo'n 30.000 fans zakten af naar het Antwerpse Sportpaleis voor een spetterende show. Aanwezigen hadden het wellicht snel in de gaten: er werden opnames gemaakt.

Nu komt VTM met een geweldige aankondiging. "GOED NIEUWS voor wie er niet bij kon zijn in het Sportpaleis... 'The Masked Singer in Concert' komt naar jouw tv op zondag 14 mei om 19.55."

En er is meer... De kans lijkt groot dat er ook volgend jaar een concert komt. Toeschouwers kregen intussen immers een e-mail om opmerkingen over de show door te geven. Een goed teken!

"Het gaat ons om ideeën voor het programma van 'The Masked Singer in Concert' die ervoor zorgen dat je volgend jaar het event niet wil missen en (nog meer) familie, vriendinnen of kennissen mee zou willen nemen", klonk het.

https://www.instagram.com/p/Cr25cbaNh9H/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.