VTM komt met erg verrassend nieuws voor Nathalie Meskens
COS
VTM komt met erg verrassend nieuws voor Nathalie Meskens
Foto: VTM

Nathalie Meskens bracht onlangs haar eerste single als MSKNS uit. Dat betekent niet dat ze haar televisie-carrière op een lager pitje zet.

Er staat weer een heleboel op de agenda voor Nathalie Meskens. Vandaag komt VTM alvast met verrassend nieuws over Nathalie. 'Beste Kijkers' keert namelijk terug. Het programma werd voor het eerst uitgezonden in 2014. Het achtste seizoen was in het voorjaar van 2020 te zien. 

Door de coronapandemie werd het programma even in de koelkast gestoken. Wel was er nog 'Allerbeste Kijkers', waarin BV's terugblikten op de leukste en meest memorabele momenten van de voorbije acht seizoenen. Nu komt er een negende seizoen.

"Frisser, kleurrijker, spannender én grappiger dan ooit. Er is zelfs een splinternieuw decor, en ook de spelformule is licht veranderd. Maar de basis blijft: samen met Nathalie kijken naar de leukste filmpjes van afgelopen week", klinkt het bij VTM.

"Wil jij als eerste al die nieuwigheden ontdekken én komen lachen met de grappige fragmenten in het beste publiek? Laat ons dan weten waarom je er graag bij wil zijn en maak kans op gratis tickets om een opname bij te wonen!" Inschrijven kan via deze link.

Meer nieuws

Meer nieuws

.