VTM heeft vervelend nieuws voor Sean Dhondt: "Om het fris en eigentijds te houden"
COS
VTM heeft vervelend nieuws voor Sean Dhondt: "Om het fris en eigentijds te houden"
Foto: VTM

'The Voice Kids' en 'The Voice van Vlaanderen' hebben een kleine make-over gekregen. Er zijn nieuwe coaches én nieuwe presentators. 

Aaron Blommaert, vooral bekend als Raven in 'Familie', zal samen met An Lemmens het achtste seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' presenteren. Dat betekent dat Sean Dhondt, die er enkel in het vierde seizoen niet bij was, plaats moet ruimen. 

Er kwam onlangs nog slecht nieuws voor Sean. Hij wordt niet alleen vervangen als presentator in 'The Voice', maar ook als coach in 'The Voice Kids'. Hij was er al bij sinds het eerste seizoen van de reeks en won met Gala het vijfde seizoen.

VTM zegt wel nog plannen te hebben met Sean. "Sean zal in de toekomst zeker nog op de VTM-zenders te zien zijn. Het is op dit moment nog te vroeg om daar iets concreet over te zeggen", zegt VTM aan HLN.

Of het 'Eveline'-schandaal iets te maken heeft met het feit dat Sean opzij geschoven wordt bij 'The Voice', ontkent VTM. "We bekijken elk seizoen hoe we het programma fris en eigentijds kunnen houden", aldus de zender.

Meer nieuws

Meer nieuws

.