VTM heeft nieuws over het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer': Zo kan je nu al beginnen gokken
PMN

VTM heeft woensdagavond meer nieuws bekendgemaakt over 'The Masked Singer'. Binnenkort start er een nieuw seizoen.

Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' kondigt zich aan met nog meer mysterie, spektakel en verrassingen. En er zijn ook nieuwe figuren.

Edelhert, Papegaai en Robot zijn de de eerste die bekendgemaakt worden. Deze eerste drie figuren uit The Masked Singer treden uit de schaduw en nemen iedereen mee in hun adembenemende 3D-wereld. Je kan de drie nu al wat beter leren kennen.

Edelhert
Edelhert leeft in een statige wereld. Edelhert is chique en heeft veel grandeur. Hij straalt kracht en zekerheid uit.Edelhert is classy en heeft al wat meegemaakt. Hij laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen. 

Papegaai
Papegaai leeft dan weer in een heel andere wereld. Een wereld die over the top is vol met disco en fiesta. Papegaai is altijd wel te vinden voor een goed feestje en ziet het leven door een roze bril. Hij is een echte entertainer en sfeermaker. Het woord ‘saai’ staat niet in zijn woordenboek. 

Robot
Robot leeft in een wereld vol metaal. Hij heeft een kleurrijke speelsheid die zijn grauwe omgeving helemaal doet oplichten. Robot verveelt zich geen moment in zijn apocalyptische setting waarin hij oneindig blijft meedraaien. En ook nog interessant om weten, Robot heeft ook een huisdiertje.

Zo kan je meteen al een gokje wagen welke BV's er achter deze maskers schuilgaan. Wanneer het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' precies begint, wil men bij VTM niet kwijt. Al is het wel duidelijk dat dit niet lang meer op zich gaat laten wachten.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.