VTM heeft nieuwe updates over de boeren in 'Boer zkt vrouw': Dit is er gebeurd sinds opnames slotaflevering
LHX

In de slotaflevering van 'Boer zkt vrouw' konden we zien hoe het intussen gaat met de boeren en of ze nog samen zijn met hun partners. Het bleek een bijzonder succesvol seizoen te zijn geweest.

Boeren Cyriel, Elien en Kim bleken in de slotaflevering alle drie nog steeds samen te zijn met hun gekozen partners. Boer William en Amber vertelden dat ze helaas geen koppel meer waren. Bij boer Garry was het wat ingewikkeld: Els ging door een moeilijke periode en had tijd nodig om na te denken.

De slotaflevering werd opgenomen op 26 maart, wat betekent dat er intussen nog heel wat is gebeurd bij de boeren. Daarom komt VTM met nog een update.

Els is inmiddels ingetrokken bij boer Cyriel en heeft een nieuwe job gevonden in Vleteren. Ook Emi heeft ontslag genomen op haar werk en verhuist op 1 juli naar boer Kim. Elien en Lorenz zien elkaar dagelijks, maar zij weten nog niet welke volgende stap ze zullen zetten.

Daar stopt het goede nieuws niet: Garry en Els zijn opnieuw samen. Ze spreken wekelijks af en kijken voorzichtig naar wat de toekomst brengt.

Tot slot zijn er William en Amber. Die laatste had even tijd nodig om haar gevoelens te plaatsen, maar ondertussen is het contact met William hervat en gaat ze heel regelmatig langs op de ranch.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.