VTM heeft gigantisch nieuws voor 'The Masked Singer'-fans en verklapt al iets opvallends
COS

Geheim, mysterie, gissen, gokken en... ontmaskeren. Binnenkort kan heel Vlaanderen weer gretig meespeuren tijdens het gloednieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. VTM maakt deze editie extra bijzonder met gigantisch nieuws.

Voor het eerst ooit trekt 'The Masked Singer' naar het grote podium in het Sportpaleis. Op zaterdag 15 april kunnen alle fans er genieten van een groots, muzikaal spektakel tijdens The Masked Singer in Concert.

Favorieten uit de afgelopen seizoenen zullen opduiken, maar ook de Masked Singers van het komende derde seizoen. "Tijdens de show zullen sommige van deze nieuwe pakken al ontmaskerd zijn, sommige nog niet...", klinkt het.

Daarmee verklapt VTM al dat het nieuwe seizoen later in het voorjaar van start zal gaan. Het tweede seizoen begon immers op 14 januari en kwam op 18 maart al tot een einde. Nu zal de reeks op 15 april nog aan de gang zijn.

Het publiek krijgt een zeldzame kans om de nog niet ontmaskerde figuren live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen. Wie er langskomt en wie het concert zal hosten blijft, Masked Singer-gewijs, voorlopig nog een raadsel. 

Zin om mee te komen genieten van het grootste, mysterieuze en muzikale feest? Tickets voor The Masked Singer in Concert zijn vanaf woensdag 21 december om 12.00 uur verkrijgbaar via vtm.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.