VTM heeft een besluit genomen over 'The Voice van Vlaanderen': 'Er duikt meteen een probleem op'
COS

'The Voice van Vlaanderen' was afgelopen jaar al toe aan het achtste seizoen van de reeks. Louise Goedefroy won de wedstrijd voor team Natalia.

Fans van 'The Voice' vragen zich natuurlijk af of er een negende seizoen aankomt. Het antwoord is ja. "Ben je 18 jaar of ouder in mei 2023, dan is dit je grote kans. Schrijf je hier in voor het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' en wie weet zien we jou binnenkort wel achter die microfoon!", lezen we bij VTM.

Of iedereen terugkeert, is alleen nog niet duidelijk. Natalia en Koen Wauters hebben al aangegeven dat ze graag zouden terugkeren. Ook comeback stage-coach Laura Tesoro en nieuwkomers Jan Paternoster en Mathieu Terryn hebben zich prima vermaakt. Het wordt alleen een kwestie van de planning.

Vooral bij Natalia zou dat een probleem kunnen worden. Natalia viert dit jaar haar twintigjarig jubileum als zangeres. Dat doet ze met een nieuwe plaat, een theatertournee én concerten in de Lotto Arena. Nog een plekje vinden voor de opnames van 'The Voice' zou weleens voor problemen kunnen zorgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.