VTM heeft belangrijk nieuws voor Julie Van den Steen
COS
VTM heeft belangrijk nieuws voor Julie Van den Steen
Foto: VTM

Julie Van den Steen zagen we de afgelopen weken elke woensdag iemand ontvoeren uit zijn of haar gezin en droppen in een nieuwe omgeving. In 'Welkom in de Familie' moesten de kandidaten raden wiens leven ze hadden overgenomen.

'Welkom in de Familie' werd vorig jaar al aangekondigd voor de najaarsprogrammatie van VTM, maar de zender besloot het programma uit te stellen. De afgelopen weken mocht Julie Van den Steen dan toch eindelijk aan de slag.

Het programma scoorde in de eerste week behoorlijk met meer dan 375.000 kijkers. De weken erna moesten Julie en VTM het stellen met zo'n 100.000 kijkers minder, maar het programma stond wel wekelijks in de top 20 van de dag, volgens de cijfers van CIM.

VTM heeft duidelijk vertrouwen in het programma én in Julie, want de presentatrice had na de aflevering van woensdag 4 mei wat aan te kondigen via Instagram.

"Voilà, de laatste 'Welkom in de Familie' van dit seizoen zit erop. Mag ik jou eens komen ontvoeren of is er iemand in je gezin die ook weleens aan vervanging toe is? Schrijf je in en wie weet zien we elkaar dan binnenkort terug", klonk het. Julie mag zich dus klaarmaken voor een tweede seizoen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.