VTM grijpt drastisch in bij herhalingen van Wittekerke: Fans begrijpen er niets meer van
COS
VTM grijpt drastisch in bij herhalingen van Wittekerke: Fans begrijpen er niets meer van
Foto: VTM

VTM maakte al een lange tijd geleden bekend dat ze een groot aantal afleveringen van ‘Wittekerke’ niet zou uitzenden. Toch kwam dat voor veel kijkers uit het niets.

Eerder deze week maakte ‘Wittekerke’ een sprong van maar liefst 183 afleveringen. Hoewel VTM dat eerder al had meegedeeld, hadden veel fans zich er niet aan verwacht. Op Twitter vroegen ze VTM om uitleg.

“Ik kan niet meer volgen in Wittekerke. Waarom zitten wij plots in een ander seizoen?”, vraagt iemand zich af. “Een half seizoen of meer van Wittekerke ontbreekt ineens, zo jammer… Zijn stukken van de toffere/spannendere afleveringen die weggevallen zijn”, klinkt het teleurgesteld.

“We hebben inderdaad een tijdsprong gemaakt omwille van inhoudelijke redenen”, klinkt het bij VTM op Twitter. De echte inhoudelijke reden is eenvoudig. Tijdens het seizoen in kwestie wordt moordenaar Ludwig De Wolf geïntroduceerd. Dat personage wordt vertolkt door Guy Van Sande, die veroordeeld werd voor het verspreiden en de productie van kinderporno.

https://twitter.com/VTM/status/1303674132157149186

https://twitter.com/VTM/status/1303671628052733955

Meer nieuws

Meer nieuws

.