VTM doet mysterieuze oproep aan alle kijkers voor programma met Julie Van den Steen en Koen Wauters
LHX
VTM doet mysterieuze oproep aan alle kijkers voor programma met Julie Van den Steen en Koen Wauters
Foto: VTM

Het televisienajaar is volop bezig, maar bij VTM worden er al nieuwe plannen gesmeed voor volgend jaar. Het lijkt erop dat er een erg bijzonder programma in de pijplijn zit.

Het nieuwe programma zal gepresenteerd worden door Koen Wauters en Julie Van den Steen. Het is een primeur voor dat duo: nooit eerder presenteerden ze samen een programma.

Wat het precies wordt? Daar is VTM nog erg mysterieus over. Het programma wordt omschreven als "een gloednieuwe muzikale show". "Het wordt een exclusieve avond vol muziek en entertainment.", klinkt het op de website van de zender.

Voor wie al benieuwd is, is er goed nieuws. Er wordt namelijk gezocht naar publiek voor de opnames. "Als échte VTM-fan mag je deze kans niet missen!", aldus VTM. Tickets vind je via deze link.

Het voorlopig nog naamloze programma wordt niet de enige muzikale show die volgend jaar op VTM zal worden uitgezonden. Er zijn namelijk ook nog 'The Voice van Vlaanderen' en het razend populaire 'The Masked Singer'. 

Dat laatste krijgt volgend seizoen een bijzondere nieuwigheid. Sommige van de kostuums zullen ontworpen zijn door kijkers. Zij kregen tot 11 augustus de kans om hun ontwerp op te sturen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.