VTM deelt groot nieuws: Eerste namen van 'Tien Om Te Zien' bekend
LHX
VTM deelt groot nieuws: Eerste namen van 'Tien Om Te Zien' bekend
Foto: VTM

Ook deze zomer kan je in Westende weer gaan kijken naar 'Tien Om Te Zien'. En voor wie er niet bij kan zijn, zijn er uiteraard de uitzendingen op VTM.

Op 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24 en 25 juli kunnen jong en oud komen meezingen en -dansen bij 'Tien Om Te Zien' aan De Rotonde van Westende. De exacte line-up wordt later bekendgemaakt, maar VTM publiceert alvast de eerste namen.

Dit jaar verwelkomen Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert niemand minder dan de Schotse superster Marti Pellow, ex-frontman van de wereldband Wet Wet Wet. Hij stond in 1994 al eens op het 'Tien Om Te Zien'-podium met de hit 'Love Is All Around'.

(Lees verder onder de video.)

Daarnaast staan de strafste artiesten van eigen bodem klaar voor de fans. K3, Suzan & Freek, Metejoor, Maksim & Hannah Mae én Willy Sommers & Wendy Van Wanten zijn er deze zomer al zeker bij. Die laatsten kijken elkaar 33 jaar na hun duet nog een keer 'diep in de ogen'.

Mee komen feesten bij 'Tien Om Te Zien' is gratis, maar voor wie het een beetje meer mag zijn, zijn er tickets beschikbaar voor de Golden Circle of voor de Party Zone via vtmtickets.be. De ticketverkoop start vandaag om 10 uur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.