The Masked Singer VTM bijt van zich af na kritiek over 'The Masked Singer'
COS

Fans van 'The Masked Singer' zullen even op hun honger moeten blijven zitten. Vrijdag is er namelijk geen uitzending omwille van de wedstrijd van de Rode Duivels.

Op sociale media kwam er deze week veel kritiek op de beslissing om 'The Masked Singer' met een week uit te stellen. VTM zou er immers voor kunnen kiezen om de Rode Duivels-match of 'The Masked Singer' naar een van haar andere kanalen te verplaatsen.

Met die boodschap richt een misnoegde kijker zich naar de zender. "Zeg, VTM, met VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4 als kanalen, is het dan écht nodig 'The Masked Singer' te cancellen voor voetbal?", klinkt het. "Vier kanalen in beheer en gelijktijdig 'Autumn in NY' en 'Vanilla Sky' tonen is precies 'belangrijker' dan je topprogramma?"

"Omwille van programmatorische redenen hebben we helaas niet de mogelijkheid om de match of 'The Masked Singer' te verplaatsen naar één van onze andere zenders", legt VTM uit. "Kan zijn, maar ik toonde net aan van wel. Zie je gelijktijdige programmatie van 2 flutfilms", lezen we.

"We raden je aan dat weekje rust te gebruiken om nog eens goed te kijken en luisteren naar alle filmpjes van de resterende Masked Singers. Wie weet ontdek je nog een aantal verborgen tips!", reageert VTM koeltjes.👀😉

https://twitter.com/VTM/status/1638636671020433409

Meer nieuws

Meer nieuws

.