VTM

Vrijdag ontmoet Lars zijn zoon Raven in Familie maar er komen problemen: “Daar wringt het schoentje”

door: PMN
Lars ontmoet voor het eerst zijn zoon Raven in Familie
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag mogen we een nieuwe acteur verwelkomen in Familie. Dan maakt Aaron Blommaert zijn opwachting. Hij zal heel wat stof doen opwaaien, dat is nu al zeker.


 

Aaron Blommaert kruipt in de huid van Raven. Hij is de zoon van Lars Dewulf, rol gespeeld door Kürt Rogiers. Ze lopen elkaar tegen het lijf op de uitvaartplechtigheid van zijn moeder Kathleen.

Raven is een singer-songwriter die op zoek gaat naar eenvoud en puurheid in het leven. Hij leeft in het nu en dat maakt hem helemaal anders dan zijn vader.

“Lars mag dan wel de vader zijn van Raven, die is niet van plan om dat zomaar te aanvaarden”, legt Aaron uit. “Het wordt nog een bijzonder hobbelig parcours. Raven heeft een totaal ander karakter dan zijn vader en daar wringt het schoentje. Hij is wat de vreemde eend in de bijt, mysterieus en introvert.”

“Heel interessant om te spelen, want ik zelf ben ik heel expressief. De toenadering tussen Lars en Raven zal de komende weken nog heel wat stof doen opwaaien in Familie en daar kan ik natuurlijk alleen maar blij mee zijn.”