Vriendin Maithé na gedwongen vertrek Sean Dhondt bij 'The Voice Kids': 'Dit vond hij ervan'
COS
Vriendin Maithé na gedwongen vertrek Sean Dhondt bij 'The Voice Kids': 'Dit vond hij ervan'
Foto: VTM

Sean Dhondt zagen we deze week in 'Spartacus Run' op VTM. Het was een tijdje geleden dat Sean nog eens op televisie was geweest.

Sean Dhondt was sinds de start van 'The Voice Kids' een van de coaches. Daarnaast was hij ook in 'The Voice' te zien naast An Lemmens. In 'The Voice Kids' moest Sean dit jaar plaatsmaken voor Metejoor en Duncan Laurence. In 'The Voice' is het Aaron Blommaert die we binnenkort aan het werk zien.

Het was niet Seans keuze om te vertrekken, maar de keuze van werkgever VTM. In TV Familie vertelt Maithé hoe haar vriend zich voelde bij die beslissing. "Sean vond dat spijtig, ja. Want hij heeft 'The Voice' altijd heel graag gedaan", zegt ze.

"Maar ja, da's het leven zeker? Sean is niet iemand die dan blijft treuren of zo", weet Maithé. Dat Sean meteen nieuwe opportuniteiten zoekt, vindt Maithé zo mooi aan hem. "Sean is heel veelzijdig, een man met veel talenten. Er komen dus sowieso nog veel dingen op zijn pad."

En die komen er snel aan. Zo presenteerde Sean het eerste seizoen van 'BV Darts'. Daarvan is een tweede seizoen nu in de maak. Daarnaast zal Sean later dit jaar nog in twee andere programma's te zien zijn. Ondertussen heeft hij de handen vol met zijn werk op de radio en nieuwe muziek maken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.