Vriend van Julie Vermeire laat zich kritisch uit over 'De Verhulstjes' in aanloop naar 'De Vermeires'
COS
Vriend van Julie Vermeire laat zich kritisch uit over 'De Verhulstjes' in aanloop naar 'De Vermeires'
Foto: VTM

Vanaf zaterdag 18 februari is het Vlaamse tv-landschap een docusoap over een bekende familie rijker. In 'De Vermeires' volgen we Jacques Vermeire en zijn gezin.

'De Pfaffs' was de eerste realityreeks rond een bekend gezicht en zijn gezin. Kort daarna volgde ook 'De Planckaerts'. Nadat het genre enigszins leek te verdwenen, bracht VRT de Planckaerts terug naar het scherm in 'Château Planckaert'.

Play4 volgde vervolgens het voorbeeld met 'De Verhulstjes'. En VTM 2 bracht een deel van de Pfaffs dan weer terug in 'Expeditie Gooris'. Nu komt VTM dus met 'De Vermeires'. Iets wat al op veel kritiek kon rekenen op sociale media.

"Om eerlijk te zijn, hou ik me niet bezig met die commentaar te lezen. Er zijn inderdaad al veel populaire Vlaamse families, maar we zijn nu eenmaal ook een heel spraakzaam en opmerkelijk gezin", bedenkt Julie zich in Flair.

"We doen ook compleet iets anders dan die andere families", zegt Julies vriend Laurins Dursin. "We maken geen grote reis naar Amerika, leiden geen jetset-leven of we verbouwen geen kasteel. Het is het simpele leven van ons gezellig gezin."

Meer nieuws

Meer nieuws

.