Voormalig 'VTM Nieuws'-anker Marc Dupain in het ziekenhuis opgenomen na herseninfarct: 'Familie geeft update'
COS
Voormalig 'VTM Nieuws'-anker Marc Dupain in het ziekenhuis opgenomen na herseninfarct: 'Familie geeft update'
Foto: Photonews

Eerder deze maand was er vreselijk nieuws over 'VTM Nieuws'-anker Ingrid De Putter. Nu is er ook somber nieuws over haar collega Marc Dupain.

Voormalig 'VTM Nieuws'-anker Marc Dupain werd deze week getroffen door een herseninfarct en werd opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat de familie van het voormalig schermgezicht weten aan de redactie van Het Laatste Nieuws.

"Marc is midden deze week overgebracht naar Gasthuisberg in Leuven en hij ligt op de dienst intensieve zorg", zegt zijn familie aan de krant. "Veel details kunnen we daarover niet kwijt, net omdat de onderzoeken nog volop bezig zijn."

"We willen eerst afwachten hoe zijn toestand evolueert, maar het gaat intussen al wat beter met hem", klinkt het enigszins geruststellend. Het nieuws komt er twee weken nadat Ingrid De Putter, met wie Marc een presentatieduo vormde bij 'VTM Nieuws', plots overleed.

Marc Dupain was van 1990 tot 2003 te zien als nieuwsanker bij 'VTM Nieuws'. Daarna werd hij 'Head of Public Affairs' bij het moederbedrijf van VTM. In 2012 vertrok hij, maar hij bleef nog een tijdje consultant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.