VTM

Voor 'The Voice Kids'-fans is het duidelijk: 'De winnaar zal uit dit team komen!'

door: COS
Finalisten van 'The Voice Kids' 2022
Afbeelding bron: VTM

De acht finalisten zijn vrijdag gekozen in 'The Voice Kids'. Enkele keuzes van de coaches zorgden bij veel kijkers wel voor verontwaardiging.

Veel 'The Voice Kids'-kijkers zagen hun topfavorieten sneuvelen in de halve finale. Het is dan ook een erg sterk seizoen. Toch steken er volgens de kijkers nu een paar talenten uit om met de overwinning naar huis te gaan.

Zo heeft Karista heel wat kijkers vrijdag weggeblazen met haar versie van 'Shackles'. "De winnares. Wat een talent! Ze doet me denken aan Whitney Houston", klinkt het. "Topzangeres, zij mag winnen!" En: "Grote kanshebber voor de winst." Eén ding is volgens een kijker duidelijk: "Deze meid wordt nog zó beroemd."

Ook Lina kan op veel steun rekenen. "Dit was echt fenomenaal", merkt iemand op over Lina's performance van 'Proud Mary'. "De beste", klinkt het resoluut. "Enorm sterke kandidaten, maar voor mij wordt het Lina. Ze staat precies al jaren op het podium."

De winnaar van het zesde seizoen zou dus weleens uit team Duncan kunnen komen. Al zou K3 de overwinning wel kunnen wegkapen. Sien is een van de topfavorieten sinds haar 'Beggin'-auditie en stelde ook in de halve finale niet teleur. Het belooft nog spannend te worden!