The Masked Singer Voor showbizzwatcher is er geen twijfel mogelijk: "Dit is Tovenaar in 'The Masked Singer'"
COS

Op 3 februari gaat de grootste speurtocht van Vlaanderen weer van start. Bij VTM wordt dan de eerste aflevering van 'The Masked Singer' uitgezonden.

Vrijdag stelde VTM ons eindelijk voor aan de eerste acht figuren uit het komende derde seizoen. Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops stelden zichzelf al voor en onthullen zo de allereerste tips voor alle speurneuzen.

Tovenaar is nu al een van de meest mysterieuze figuren. Nemen we de introductietekst onder de loep, dan zien we veel hints die naar specifieke personen kunnen leiden. 'Hebben jullie even voor mij?' wijst natuurlijk naar Frans Bauer. "Eén op een miljoen' doet dan weer denken aan Metejoor.

Bij 'O-verover' denken we dan weer meteen aan Niels Destadsbader. Toch is er één naam die onze showbizzwatcher naar voren schuift: André Hazes. We lezen 'Ik leef alsof het mijn laatste dag is en haal alles uit het leven'. André ligt dan misschien té voor de hand, maar zouden de makers ons niet één juiste tip geven.

Als we de tekst verder analyseren met André in het achterhoofd, kloppen veel dingen. "Af en toe mislukt er eens een kunstje" en "Tovenaar zou zijn eigen spiegelbeeld niet meer herkennen" zouden kunnen verwijzen naar de turbulente tijden die André gekend heeft.

"Hij draagt een zware last" en "Hij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit" kunnen slaan op de bekende naam die André draagt en de druk die daarmee gepaard gaat.

In maart staat André voor het eerst sinds meer dan twee jaar weer op het podium tijdens 'Holland Zingt Hazes'. Het moet zijn muzikale comeback worden in Nederland. Zou 'The Masked Singer' Andrés comeback in Vlaanderen kunnen zijn?

Meer nieuws

Meer nieuws

.