Voor 'The Masked Singer'-fans is het duidelijk: 'Dit filmpje bewijst identiteit van Miss Poes'
COS
Voor 'The Masked Singer'-fans is het duidelijk: 'Dit filmpje bewijst identiteit van Miss Poes'
Foto: VTM

Miss Poes lijkt nu al de gedoodverfde favoriet in 'The Masked Singer'. Haar performance van vrijdag versterkte die positie alleen maar.

Over Miss Poes zijn de meningen enorm verdeeld. Veel tips wijzen in de richting van Tinne Oltmans of Pommelien Thijs. Zo kwam de geboortedatum van Pommelien vrijdag nog voorbij.

Na haar optreden van 'Emotions' van Mariah Carey bestaat er voor een groot deel van de kijkers echter geen twijfel meer: het is Camille Dhont. Miss Poes haalde namelijk waanzinnige noten.

Die noten zijn niet voor iedereen weggelegd, maar laat nu net Camille al eens getoond hebben dat ze de 'whistle notes' vlotjes kan brengen. Dat deed ze in een medley tijdens de feestdagen.

Kijker en Camille-fan Seppe plaatste de fragmenten naast elkaar. "Nu ben ik overtuigd", klinkt het in de reacties. "Ja, het is Camille, duidelijk!" Al heeft de geboortedatum van Pommelien toch voor wat verwarring gezorgd. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

@itsseppee Zijn jullie nu overtuigd? 👀😻 #fy #foryou #themaskedsinger #vtmthemaskedsinger #vtm #likeme #camilledhont #voorjou #fyp ♬ original sound - Seppe Verwimp

Meer nieuws

Meer nieuws

.