The Masked Singer Voor 'The Masked Singer'-fans bestaat er geen twijfel meer na filmpje: "Hij is 100% zeker Tovenaar"
COS
Voor 'The Masked Singer'-fans bestaat er geen twijfel meer na filmpje: "Hij is 100% zeker Tovenaar"
Foto: VTM

Het belooft weer een spetterende show te worden vanavond in 'The Masked Singer'. Tovenaar, Hippo, Minotaurus, Kosmos en Foxy Lady proberen een ticket voor 'The Big Bang' te bemachtigen.

VTM trakteert ons alvast op een voorproefje voor vanavond. Tovenaar zal 'Careless Whisper' van George Michael zingen. Verdient hij een plekje in de Big Bang? 'The Masked Singer'-fans zijn zeker van wel. Meer nog: hij mag volgens velen zelfs met de overwinning naar huis gaan.

Er wordt meteen weer volop gespeculeerd over de identiteit van Tovenaar. Voor de fans bestaat er nu helemaal geen twijfel meer: "Aaron Blommaert, wat doe je dat toch weer goed", klinkt het op Facebook. "Dat is heel zeker Aaron! Ik twijfel niet meer!"

"Het is 100% Aaron! En hij mag winnen ook", vindt iemand. "Ik dacht de hele tijd aan Duncan Laurence, maar nu denk ik inderdaad ook aan Aaron Blommaert uit 'Familie'", zegt nog een kijker. "Supergoeie zanger, Aaron. Zijn gelispel verraadt hem een beetje."

"Ik meen nu toch ook wel duidelijk Aaron Blommaert te horen", lezen we verder. "Duidelijk Aaron Blommaert. Wat een stem! Hij mag de finale winnen", klinkt het nog. "Het is zeker weten Aaron, alias Raven uit 'Familie'. Maar wat zingt hij geweldig!"

https://www.instagram.com/reel/Cpmxz0GjQio/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.