'The Voice van Vlaanderen'-kijkers begrijpen er niks van na eerste aflevering
COS
'The Voice van Vlaanderen'-kijkers begrijpen er niks van na eerste aflevering
Foto: VTM

Vrijdag is het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' van start gegaan bij VTM. Tijdens de Blind Auditions en Knock-Outs krijgen we niet alleen op vrijdag maar ook op zondag een nieuwe aflevering te zien.

In de eerste Blind Auditions gaven zeven kandidaten het beste van zichzelf om een plekje in de Knock-Outs te verzilveren. Voor Louise DS, Louise G, Glen, Josse, Néhémie en Milan gaat het avontuur verder. Het was vooral Milan die iedereen verblufte.

Amper vier woorden had Milan nodig om drie stoelen te doen draaien. De vierde volgde snel. Ook de kijkers zijn onder de indruk. "Supermooi gedaan, Milan! Echte topper, mijn stem heb je", klinkt het op sociale media. "Om kippenvel van te krijgen, zo mooi!"

"Prachtig! Heeft de stem en de looks", vindt een kijker. "Milan, jij bent grandioos goed", laat nog iemand weten. "Supergoed gezongen. Spijtig van zijn vriendin Fleur, die verdiende het ook zeker om door te gaan", merkt iemand op. En dan vinden nog een heleboel kijkers.

"Vond Fleur ook heel goed. Topkoppel!", klinkt het. "Begrijp niet dat er niemand gedraaid is voor haar." Veel kijkers vinden het heel jammer voor Fleur. "Zijn broer vond ik echt niet goed om door te gaan. Zijn vriendin was beter en die is niet door. Ik snap de jury vaak niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.