'The Voice'-kijkers niet mals voor topfavoriet: "Veel te hoog gegrepen"
COS

Zeven talenten konden vrijdag een ticket voor de halve finale van 'The Voice van Vlaanderen' bemachtigen. Een heleboel topfavorieten zitten nog steeds in de wedstrijd.

Eén van de topfavorieten van het huidige 'The Voice'-seizoen is ongetwijfeld Evert. Koen Wauters riep hem in een vorige ronde zelfs al uit tot de winnaar van het programma. En daar zijn veel kijkers het mee eens. "Ik hoop dat hij wint", lezen we week na week.

Deze week zong Evert 'Somebody To Love' van Queen in de versie van George Michael. "Dit was fantastisch! Wat een geweldige stem, wat een talent!", klinkt het. "Wat een charisma, wat een natuurtalent. Voor mij de revelatie van dit seizoen. Winnaar 2022?"

Toch kon Evert niet alle kijkers overtuigen met zijn optreden. "Sorry, Queen? Daar kun je niet aan tippen hoor! Maar blijven oefenen zou ik zeggen!", klinkt het. "Freddie is niet te evenaren. Evert is heel goed, hij verdient best een plek in de finale maar Queen ging niet goed."

"Hij deed zijn best, maar het was te hoog gegrepen deze keer", klinkt het verder. "Ik vond er niks aan, sorry, hij heeft al veel beter gezongen, veel te hoog gegrepen. Was zelfs eentonig, saai, en vervelend", reageert een kijker. "Mooie poging, maar ver weg van het niveau Freddie Mercury & Adam Lambert."

Meer nieuws

Meer nieuws

.