'The Voice'-kijkers halen zwaar uit: "VTM kan de coaches beter naar huis sturen!"
COS
'The Voice'-kijkers halen zwaar uit: "VTM kan de coaches beter naar huis sturen!"
Foto: VTM

We werden vrijdag én zondag weer getrakteerd op heel wat talent in 'The Voice van Vlaanderen'. Zondag was het Jana die de kijkers omverblies. 

De 19-jarige Jana uit Melle houdt van klassieke muziek en wil ooit in de opera zingen. Met 'O Mio Babbino Caro' van Katherine Jenkins blies ze het publiek en de kijkers omver. Wat wel verrassend was, slechts één van de coaches draaide zich om voor Jana.

"Zie ze zitten, niet wetend wat ze met zo'n stem aan moeten. Belachelijke coaches! Proficiat Jan, jij durfde het wel om te draaien", klinkt het verontwaardigd op Facebook. "Dit is pas een stem! Kunnen de juryleden nog niet aan tippen", lezen we nog. "VTM kan de coaches beter naar huis sturen."

"Wat een klucht, 'ik ga niet draaien want ik weet niet wat ik ermee moet doen'. Gaat toch om eigenheid en de stem. Neem eens deftige coaches die niet enkel aan zichzelf denken. Beste auditie tot nu toe", vindt iemand. 

"Ik denk dat er bij de coaches er maar één belangrijk gegeven is: met welke stem kan ik 'The Voice' winnen. Er zijn al heel wat kandidaten gesneuveld met een prachtige stem", aldus nog een misnoegde kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.