'The Voice'-kijkers begrijpen er niks van en reageren verontwaardigd: "Zo kwaad en teleurgesteld"
COS
'The Voice'-kijkers begrijpen er niks van en reageren verontwaardigd: "Zo kwaad en teleurgesteld"
Foto: VTM

De derde Blind Auditions van 'The Voice' kregen we vrijdag te zien bij VTM. Voor veel kijkers leek de winnaar misschien even bekend, maar de coaches dachten er duidelijk helemaal anders over.

Sven blies met zijn 'Fall On Me' van Andrea Bocelli iedereen in het publiek en de kijkers thuis omver. Toch draaide geen enkele coach. Kijkers zijn de kluts volledig kwijt en halen verontwaardigd uit op sociale media. "Prachtig gezongen. Dat ze niet gedraaid hebben, is niet te geloven", lezen we.

"Kippenvel tot en met! Wauw, wat een stem! Zo mooi gezongen. Ik had zo graag nog meer gehoord de komende weken! Vind het schandalig dat ze niet gedraaid hebben!", zegt nog een kijker. "Veel te goed voor 'The Voice', dan draaien ze niet, onbegrijpelijk! Elk haar op mijn lijf stond recht."

"Kunnen we die jury niet vervangen... Hoezo laten ze deze gaan? Ik ben zo kwaad en teleurgesteld. De jury heeft duidelijk geen oren en dan ben ik nog beleefd. Ik kijk niet meer, want dit ging erover dat niemand hiervoor heeft gedraaid", zegt een kijker zelfs.

Sven heeft volgens veel kijkers een "veel mooiere stem" dan sommige coaches. "Schandalig dat deze goede zanger niet doorgaat. De coaches kunnen van jóu nog wat leren! Blijf zingen a.u.b.! Laat je niet van je stuk brengen!"

"En waar zat Laura?", vraagt iemand zich af. "Oh dit is moeilijk", zei Laura na het einde van Svens auditie. Zien we Sven zondag misschien toch terug in 'The Voice Comeback Stage'? We hopen het alvast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.