'The Voice'-kijkers begrijpen er helemaal niks van en halen uit: "De jury moest zich schamen!"
COS
'The Voice'-kijkers begrijpen er helemaal niks van en halen uit: "De jury moest zich schamen!"
Foto: VTM

Vrijdag konden we bij VTM terecht voor de eerste Knockouts van 'The Voice van Vlaanderen'. Die zien er met de introductie van de 'Redzone' een beetje anders uit.

Tijdens de 'Knockouts Redzone' nemen kandidaten het op tegen al hun teamgenoten. De coach beslist welke vijf talenten rechtstreeks doorstoten, wie in de redzone belandt en wie naar huis moet. Vrijdag kregen onder meer Mauro en Jana dat laatste te horen. 

Dat Mauro, die 'I Wanna Dance With Somebody' zong, naar huis moest, kan op veel onbegrip rekenen. "Amai, Mauro was echt te goed! Alweer iemand die supergoed was en die eruit moet", klinkt het op sociale media. "Mauro was in mijn ogen een finalist van 'The Voice'" 

"Onbegrijpelijk weeral. Zingt keigoed en gaat eruit", lezen we nog. "Ze laten de beste stemmen gaan. Raar seizoen dit jaar. Superpositieve commentaar geven, maar toch niet meenemen. Ze hebben maar vijf plaatsen, maar een stem zoals die van Mauro hoort echt thuis in 'The Voice'."

Ook klassieke zangeres Jana had een plek in de volgende ronde verdiend. "Hoe is het mogelijk? Weer iemand die kan zingen en weer niks. De jury moest zich schamen", klinkt het scherp. "Dan vliegt ze naar huis met het smoesje 'ik kan jou niets meer bijbrengen'." En: "Spijtig dat het hier niet 'The Voice van Vlaanderen' is, maar de coach-show."

Meer nieuws

Meer nieuws

.