'The Voice Kids'-winnares Karista wil wat kwijt over Natalia na ontdekking van opvallende gelijkenis
COS
'The Voice Kids'-winnares Karista wil wat kwijt over Natalia na ontdekking van opvallende gelijkenis
Foto: VTM

Afgelopen vrijdag werd de finale van 'The Voice Kids' uitgezonden. Het was Karista Khan uit het team van Duncan Laurence die het zesde seizoen won.

Karista Khan blies de coaches al weg met haar straffe Blind Audition met het nummer 'Don't Let Go'. Ze fietste met gemak naar de finale en met haar versie van 'Glory' bemachtigde ze een plekje als topfinalist in het team van Duncan Laurence.

Als topfinaliste bracht Karista ook nog een opzwepende versie van het nummer 'Joyful, Joyful' van Lauryn Hill, bekend uit de film 'Sister Act 2'. Opvallend: dat is hetzelfde nummer dat Natalia in 2003 zong tijdens haar auditie bij 'Idool', het programma dat voor haar grote doorbraak zorgde.

Karista was zelf nog niet geboren toen Natalia haar auditie deed met dat nummer, maar de zangeres is wel iemand naar wie Karista enorm opkijkt. "Natalia is echt heel groot. Als het kan, dan wil ik wel even groot worden als Natalia", zegt Karista bij Qmusic.

De stem en charisma heeft Karista alvast om het te maken in muziekindustrie. Haar eerste stappen zet ze met het nummer 'Shackles' dat ze in de halve finale zong. "De single is nu uit, dus ik hoop dat ik daarmee veel dingen kan doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.