'The Voice Kids'-winnares Karista brengt eerste single uit: Beluister het nummer hier
COS
'The Voice Kids'-winnares Karista brengt eerste single uit: Beluister het nummer hier
Foto: VTM

Het zesde seizoen van 'The Voice Kids' toonde nog maar eens wat een jong talent we in Vlaanderen hebben. Het werd weer een erg spannende finale.

'The Voice Kids' liet ons kennismaken met drie nieuwe coaches: Metejoor, Duncan Laurence en K3'tje Julia Boschman. Zij stonden tijdens de Blind Auditions meteen versteld van het talent in Vlaanderen. 

Het was de 14-jarige Karista Khan die op vrijdag 27 mei 'klein Vlaanderen' kon overtuigen en het zesde seizoen van 'The Voice Kids' won. Ze laat ons niet lang wachten en brengt meteen haar eerste single 'Shackles' uit.

Het nummer klinkt fans waarschijnlijk bekend in de oren. Het is namelijk een cover van Mary Mary uit 2000, het nummer dat Karista tijdens de halve finale al zong. Desalniettemin brengt Karista het nummer in haar eigen versie uit.

Een lied dat vertelt dat je niet altijd goed in je vel zit, maar vooral soms alles moet kunnen los laten. Het soort liedjes dat mensen blij maakt. Eén ding is zeker, Karista hoort thuis op een podium! Beluister het nummer hieronder:

Meer nieuws

Meer nieuws

.