'The Voice Kids'-kijkers zijn niet te spreken over halve finale: "Heeft echt een grote fout gemaakt!"
COS
'The Voice Kids'-kijkers zijn niet te spreken over halve finale: "Heeft echt een grote fout gemaakt!"
Foto: VTM

Op vrijdag 20 mei werd de halve finale van 'The Voice Kids' gezongen. Het niveau lag nooit eerder zo hoog in een halve finale van de muziekwedstrijd.

"We worden hier nogal verwend", klonk het bij Laura Tesoro halverwege de halve finale. En ze had gelijk. De jonge muziektalenten leverden een spetterende show af. Dat maakte de beslissingen voor hun coaches natuurlijk wel aartsmoeilijk.

Uiteindelijk stootten Gloria & JAP door in team Laura Tesoro, Karista & Lina bij het team van Duncan Laurence, Anne & Sien bij team K3 en Jinthe & Marie-Émelie in het team van Metejoor. Waardige finalisten, al zijn veel kijkers niet te spreken over verschillende keuzes van de coaches.

Zo vinden verschillende kijkers het een domme keuze van Laura om Samuel te laten gaan en heeft ook Duncan een verkeerde beslissing gemaakt om Finn niet mee te nemen. Een naam die echter het vaakst wordt genoemd, is Zita. Zij was voor velen de absolute nummer 1.

"Ik kan niet geloven dat Metejoor Zita niet gekozen heeft voor de finale", klinkt het. De verontwaardiging is groot: "Metejoor heeft een grote fout gemaakt. Zo verschrikkelijk jammer." Kijkers spreken van een "belachelijke" en "domme" keuze. "Metejoor heeft echt een grote fout gemaakt, daar zal hij spijt van krijgen."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CdywuUEjTwS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.