'The Voice Kids'-kijkers van hun sokken geblazen: "Grote kanshebber om deze editie te winnen!"
COS

In 'The Voice Kids' moesten vrijdag hartverscheurende keuzes worden gemaakt. De coaches mochten per Knockout slechts één talent meenemen naar de halve finale.

Duncan Laurence zette powerstemmen Noor, Lina en Sofian bij elkaar. Het zorgde voor een waanzinnige power-knockout. Noor klonk geweldig met 'Ain't Nobody' van Chaka Khan en Sofian zette de zaal op stelten met 'What About Us' van P!nk.

Het was uiteindelijk toch Lina die met 'Almost Is Never Enough' van Ariana Grande kon overtuigen en doorstoot naar de halve finale voor Team Duncan. Dat juichen 'The Voice Kids'-kijkers massaal toe. "Wat heeft zij een pracht van een stem, niet normaal dit! Ik kreeg kippenvel", klinkt het op Facebook.

"Was een optreden van een echte artiest", merkt een kijker op. "Het waren drie sterke kandidaten, maar deze meid verdiende het gewoon om door te gaan. Met haar gaan ze rekening moeten houden tot het einde", voorspelt iemand nu al.

En dat voorspellen heel wat kijkers. "Ze gaat het heel ver schoppen, hou van haar stem", schrijft een fan. "Grote kanshebber om deze editie te winnen! Supertalent", laat een andere kijker nog weten. Voor veel kijkers mag Lina zeker winnen. "Voorlopig de winnaar in mijn ogen. Geboren om op het podium te staan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.