'The Voice Kids'-kijkers raken het niet eens na finale: "Alle vier super, maar winnaar zat in dit team"
COS
'The Voice Kids'-kijkers raken het niet eens na finale: "Alle vier super, maar winnaar zat in dit team"
Foto: VTM

'The Voice Kids' kwam vrijdag 27 mei tot een spetterend einde met een spannend finale. Het was uiteindelijk Karista uit team Duncan Laurence die klein Vlaanderen het meeste kon overtuigen.

Dat de finalisten aan elkaar gewaagd waren, wisten we vorige week in de halve finale al. "Het niveau lag heel hoog dit jaar. Zoveel talent. Het waren 4 winnaars, ongelofelijk, zo jong en zo met gevoel zingen. Prachtig om naar te kijken. Proficiat voor Karista", klinkt het op Facebook.

Dat Karista uiteindelijk won, lokt zoals dat bij elke wedstrijd het geval is, natuurlijk gemengde reacties uit. "Allemaal heel erg goed gedaan, maar ook ik had een voorkeur voor Karista... zij raakte mijn hart", klinkt het. "Een talentje, toppertje, terechte winnaar, zij raakte me telkens weer. Proficiat, Karista en Duncan."

Karista is volgens velen een terechte winnares met een prachtige stem en wordt door veel kijkers meteen vergeleken met een van de grootste sterren: "Super, de tweede Whitney Houston. Dikke proficiat!", klinkt het. "Super, ze doet me denken aan Whitney Houston", vindt nog iemand. "Whitney is terug, top!"

Anderzijds laten veel kijkers ook weten een andere voorkeur te hebben. "Ze waren alle vier super, maar de winnares zat in team K3", vindt een fan van Sien. "Het was een mooie finale, maar toch had ik liever Sien zien winnen. Als je ziet waarvan die gekomen is, maar ieder zijn smaak."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.