'The Voice Kids'-kijkers komen met opmerkelijke suggestie: "Het verschil is echt veel te groot"
COS
'The Voice Kids'-kijkers komen met opmerkelijke suggestie: "Het verschil is echt veel te groot"
Foto: VTM

'The Voice Kids' is weer volop aan de gang op VTM. Ook in het zesde seizoen van de talentenjacht is er aan jonge talenten geen gebrek.

In 'The Voice Kids' zagen we al veelbelovende jonge talenten passeren. Soms moeten de coaches echter de lastige beslissing nemen om niet te drukken en de talentjes naar huis te sturen.

Opvallend is dat het vaak de allerjongsten zijn die aan het kortste eind trekken. "Ik blijf het verschil tussen de kindjes en de pubers veel te groot vinden in 'The Voice Kids'. Beter 2 aparte wedstrijden van maken", stelt een kijker daarom voor op Twitter.

"Misschien dat ze toch een onderscheid moeten maken tussen de kids en de teens. Want bij de kids zitten ook echt goeie zangers maar halen het meestal niet omdat de jury volwassener stemmen wil", bedenkt nog een kijker zich.

"Ze zijn veel te streng, ocharme die jonge zangertjes. Ze hadden beter 'The Voice Youth' en 'The Voice Kids' georganiseerd. Dat Engels bij de 12-plussers gaat altijd door", klinkt het ook bij een kijker op Facebook.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/Meuleke/status/1512525491802148866

https://twitter.com/Lientjevh/status/1512525169834835968

Meer nieuws

Meer nieuws

.