'The Voice'-kandidate blaast iedereen omver met waanzinnige auditie: "Het was magisch"
COS
'The Voice'-kandidate blaast iedereen omver met waanzinnige auditie: "Het was magisch"
Foto: VTM

'The Voice van Vlaanderen' is opnieuw uit de startblokken geschoten. De komende weken krijgen we niet alleen op vrijdag, maar ook op zondag een gloednieuwe aflevering te zien.

Op vrijdag 7 oktober mogen coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster zich opnieuw aan enkele opvallende audities verwachten. Eén daarvan komt van de 29-jarige Natalya uit Beersel, afkomstig uit Oekraïne.

Natalya studeerde in Engeland en besloot vijf jaar geleden om naar België te verhuizen voor de liefde van haar leven. Met 'The Wind' van Mariah Carey heeft ze maar één doel voor ogen: de stoelen van de coaches doen draaien en dan vooral die van naamgenoot Natalia

Natalya betovert de hele zaal wanneer ze begint te zingen. Natalia is de eerste die drukt. Daarna volgen ook de andere coaches. Maar zal Natalya voor haar naamgenote kiezen? Mathieu Terryn heeft namelijk erg mooie woorden klaar voor de kandidate.

"Het heeft lang geduurd voor ik gedraaid heb, maar ik zat echt zo in een smoky New Yorkse jazzclub en ik zat er echt helemaal in. En als ik mij omdraaide, dan zag ik dat jij er ook helemaal inzat. Je was dat alleen voor mij aan het spelen in mijn verbeelding. Het was zo goed, de jazz droop ervan af. Het was magisch gewoon. Het was ongelofelijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.