'The Voice'-fans duiden nieuwe favoriet voor overwinning aan: "Zong de sterren van de hemel!"
COS
'The Voice'-fans duiden nieuwe favoriet voor overwinning aan: "Zong de sterren van de hemel!"
Foto: VTM

'The Voice van Vlaanderen' loopt bijna op z'n einde. Komende vrijdag vindt de halve finale plaats. Zeven talenten zullen daarin aantreden.

Wie we volgende week ook terugzien, is Louise uit team Natalia. Zij mocht liveshow 2 van 'The Voice van Vlaanderen' vrijdag openen met 'In The Stars' van Benson Boone. En dat deed ze voortreffelijk.

"Prachtig gedaan, ik was aan het huilen", klinkt het op Instagram. "Ze zong de sterren van de hemel", lezen we nog. "Heel mooi gebracht. Voor mij de beste", laat een andere kijker weten.

"Proficiat Louise. Fantastisch gezongen. Telkens opnieuw. Je mag dit winnen van mij", luidt het bij een fan. "Wat een talent! Op naar de overwinning! Proficiat!", zegt nog iemand. "Voor mij de winnares van 'The Voice'."

Op Facebook zijn veel kijkers het daar mee eens. "Prachtige stem, zo speciaal, hopelijk mag Louise winnen", klinkt het. "Top! The Voice van Vlaanderen is bekend." En: "Voor mij is Louise de winnaar", klinkt het bij verschillende kijkers.

"Dankjewel allemaal! Ik kan het nog steeds niet geloven", reageert Louise zelf. Louise zien we volgende week naast Evert, Yente, Néhémie, Wesley, Rosann en Johan in de halve finale van 'The Voice'.

https://www.instagram.com/reel/Cl9ddhhD71B/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.