The Masked Singer Is Viktor Verhulst Leeuw in 'The Masked Singer': 'De Verhulstjes'-ster reageert op verdenkingen
COS
Is Viktor Verhulst Leeuw in 'The Masked Singer': 'De Verhulstjes'-ster reageert op verdenkingen
Foto: Play4

Week na week komen we een stapje dichterbij het ontsmaskeren van de 'The Masked Singer'-figuren. Vrijdag moest Groot Licht, ofwel ex-Rode Duivel Timmy Simmons, het programma verlaten.

Binnen twee weken zullen Soaperstar, Mummie, Raaf, Champignon en Leeuw opnieuw mogen zingen. Met zijn straffe stem en fantastische moves lijkt het er niet op dat we snel een ontmaskering van Leeuw moeten verwachten.

Dat geeft ons natuurlijk nog voldoende tijd om te achterhalen wie er achter die goede moves zit. Met de filmpjes lijken de programmamakers ons vooral te willen laten geloven dat het om iemand uit 'De Verhulstjes' en meer bepaald om Viktor Verhulst zou gaan. 

Na tips rond 'Love Island', 'Boxing Stars' en Leo & Marcel zijn steeds meer mensen overtuigd van Viktor Verhulst. Hij staat dan ook op nummer 1 bij de topverdachten. Na hem volgens Maksim Stojanac en goede vriend Kobe Ilsen.

Op Instagram Stories laat Viktor weten dat hij vrijdagavond ook naar 'The Masked Singer' heeft gekeken. Hij vindt het vooral grappig dat zowel hij als Kobe verdacht zijn. Meteen het teken dat we hem mogen schrappen? Wij denken van wel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.