Vijf nieuwe BV's ruilen spotlights in voor 'Een Echte Job': "Allermooiste gebaar dat bestaat"
COS
Vijf nieuwe BV's ruilen spotlights in voor 'Een Echte Job': "Allermooiste gebaar dat bestaat"
Foto: VTM

Vorig jaar gingen Laura Tesoro, Sean Dhondt, Bart Kaëll, Julie Van den Steen en Niels Albert een grote uitdaging aan. Ze gingen werken in het ziekenhuis in het VTM-programma 'Een Echte Job'.

De vorige lichting maakt nu plaats voor een nieuwe, want opnieuw stappen vijf BV's uit de spotlights een kiezen ze voor 'Een Echte Job'. Dat zijn: Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor.

Uit welk hout zijn deze onervaren verpleegkundigen gesneden? Wat leren ze over zichzelf? En hoe voelt het om intens te ervaren wat het is om in de zorg te werken in deze moeilijke tijden? 

"De reden dat ik hieraan mee wilde doen is heel simpel maar heel gemeend. Voor een ander zorgen is het allermooiste gebaar dat er bestaat. Dat doen deze mensen elke dag. Ik ben blij dat ik daar mee een schijnwerper op kan zetten", aldus Frances.

De opleiding van de BV's is al achter de rug. Sinds deze week is hun avontuur echt gestart in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. 'Een Echte Job' is dit voorjaar te zien bij VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.