Verschuiving bij 'The Voice Kids': 'Deze bekende zanger wordt nieuw jurylid'
COS
Verschuiving bij 'The Voice Kids': 'Deze bekende zanger wordt nieuw jurylid'
Foto: VTM

In 2022 krijgen we weer 'The Voice van Vlaanderen' én 'The Voice Kids' te zien. De zangwedstrijden zullen er een beetje anders uitzien.

Vorige keer maakte VTM bekend dat er niet één maar twee nieuwe juryleden zouden aantreden in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Mathieu Terryn en Jan Paternoster vervangen Niels Destadsbader en Tourist Le MC.

Ook in 'The Voice Kids' wordt er verschoven in de jury. Momenteel schittert hij nog in het Play4-programma 'Dancing With The Stars', maar in het komende seizoen van 'The Voice Kids' zullen we Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, in een van de draaistoelen zien.

Het lijkt erop dat Metejoor het plekje van K3 zal innemen, al is dat nog niet bevestigd. Logischerwijs zullen de meisjes zich volledig focussen op het inwerken van kersvers K3'tje Julia Boschman en past 'The Voice Kids' dan even niet in de planning.

Of Sean Dhondt, Gers Pardoel en Laura Tesoro wel terugkeren, is nog niet duidelijk. 'The Voice Kids' en 'The Voice van Vlaanderen' zijn volgend jaar te zien op VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.