Verrassing van jewelste in 'B&B Zoekt Lief'! 'Alleen zij zijn vandaag nog steeds samen'
COS
Verrassing van jewelste in 'B&B Zoekt Lief'! 'Alleen zij zijn vandaag nog steeds samen'
Foto: VTM

Het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief' zit erop. B&B-uitbaters Sandra, Nele, Mabel, Alicia, Wim en Frank maakten deze week de ultieme beslissing. Daar zaten een paar verrassingen tussen.

Nadat enkele B&B-uitbaters eerder deze week hun keuze al maakten, was ook het moment van de waarheid aangebroken voor de andere deelnemers. Slechts drie B&B-uitbaters besloten om verder te gaan met een van de vrijgezellen, de andere drie vonden niet helemaal wat ze zochten en stuurden hun vrijgezellen huiswaarts.

Alicia was deze week de eerste die een keuze maakte. Zij ging verder met Niels, nadat hij zijn gevoelens op tafel legde. Hun relatie duurde jammer genoeg maar zeven maanden. Na een paar goede gesprekken over de toekomst besloten ze elk hun eigen weg te gaan.

Frank koos dan weer voor Elsje. Ze beleefden na de opnames een leuke tijd samen. Toch besloten ze na drie maanden een punt achter hun relatie te zetten. De afstand speelde hen parten. Frank verklapte onlangs aan HLN dat hij nog vriendschappelijk contact heeft met Ilse, die lang topfavoriete was.

Nele had op het beslissingsmoment nog drie mannen voor zich. Ze besloot echter met geen van de drie verder te gaan. Na het programma reisde Nele enkele weken door Europa om haar batterijen op te laden. Ze speelt nu met het idee om haar B&B te verkopen en aan nieuwe avonturen te beginnen.

Mabel bleef na het vertrek van Hans en Wim alleen achter in haar B&B. Ze is nog steeds vrijgezel. Wel fijn om te horen: ze heeft nog geregeld sms-contact met Hans, Marc én Wim. Maar meer dan goede vrienden zullen ze niet worden, benadrukt ze.

Wim had het de afgelopen weken moeilijk met zijn gevoelens. Nadat hij alles op een rijtje had gezet, moest hij een moeilijke beslissing maken en koos hij geen van de drie dames. Hij hield dus geen lief over aan het programma, maar wel enkele fijne vriendinnen. Hij krijgt nog geregeld sms'jes van zijn dames.

Sandra stond in Turkije voor Guy en Tim. Uiteindelijk was het Tim die haar hart toch wat sneller deed slaan. Ze zijn nog steeds een koppel. Tim reist voorlopig heen en weer tussen België en Turkije. Al speelt hij wel met het idee om naar Side te verhuizen. Concrete plannen zijn er nog niet.

Sandra en Tim in 'B&B Zoekt Lief'
VTM

Meer nieuws

Meer nieuws

.