Blind Getrouwd Verrassing van formaat na 'Blind Getrouwd': Dit hebben Jana en Christiaan beslist nadat ze opnieuw met elkaar gingen daten
COS
Verrassing van formaat na 'Blind Getrouwd': Dit hebben Jana en Christiaan beslist nadat ze opnieuw met elkaar gingen daten
Foto: VTM

Veel kijkers hadden het zien aankomen, andere kijkers vielen compleet uit de lucht: Jana en Christiaan - maar toch vooral Christiaan - zeiden maandag 'nee' op de vraag of ze getrouwd zouden blijven na 'Blind Getrouwd'.

Na de opvallende keuze om met twee brieven naar het beslissingsmoment te stappen, werd in de reünieaflevering duidelijk dat Jana toch meer op een 'ja' van Christiaan had gehoopt. Die 'ja' probeerde Jana de afgelopen weken alsnog te krijgen van haar 'man'.

Jana was de afgelopen tijd naar eigen zeggen bezig met een "charme-offensief". Jana kreeg Christiaan maar niet uit haar gedachten. "Als hij iets op Instagram plaatste, moest ik het meteen gezien hebben. Dat was niet normaal voor iemand die net 'gescheiden' was."

Daten

Tussen de opnames en nu spraken ze verschillende keren af; ze waren aan het daten. "Voorlopig zijn we ook nog niet officieel gescheiden, dus ik ga gewoon opnieuw volop voor mijn man", klonk het recent nog strijdvaardig tegenover Dag Allemaal. Maar nu onthult Jana bij HLN Showbits dat het toch voorbij is.

"Ik heb mezelf de voorbije weken heel erg open gesteld en me heel kwetsbaar opgesteld. Maar wij hebben een paar dagen geleden, Christiaan vooral, maar samen besloten dat het toch niet meer op romantisch vlak zal zijn. We gaan als goede vrienden verder", zegt Jana.

Het is nog heel recent, dus het ligt nog gevoelig bij Jana. "Omdat ik het nog wel wou proberen. Dus het is extra moeilijk voor mij." Maar ze respecteert Christiaans besluit. "Hij is heel eerlijk en duidelijk en dat apprecieer ik", zegt ze. Jana hoopt dat ze als goede vrienden verder kunnen gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.