Verrassend nieuws over woning van Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt'
COS

Enkele maanden geleden wonnen Anaïs & Cedric uit Antwerpen het tweede seizoen van 'Huis Gemaakt'. Vorig jaar was de eer weggelegd voor Antje & Ruben uit Lokeren.

Vorig jaar grepen naast Kenny & Amber ook Harry & Jerina naast de hoofdprijs in 'Huis Gemaakt'. Fans van het programma zetten meteen crowdfundingsacties op poten. Voor Harry & Jerina werd maar liefst 100.000 euro verzameld.

Met dat bedrag kocht het koppel uiteindelijk een andere woning in Kortrijk en niet de woning die hen maandenlang bloed, zweet en tranen had gekost. Met twee kinderen was de woning met twee slaapkamers achteraf gezien toch iets te klein.

De verkoop van de gerenoveerde woning moest lange tijd worden uitgesteld. Er was namelijk nog wat werk aan de winkel. In juni kwam het pand eindelijk op de markt. De kijkdagen blijken geen succes geweest, want de woning staat nog steeds te koop.

Het Nieuwsblad meldt bovendien dat de prijs al met 46.000 euro gedaald is. In juni werd de woning aangeboden voor 345.000 euro. Nu kunnen geïnteresseerden de woning voor 299.000 euro op de kop tikken bij property-vastgoed.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.