Verrassend! Exclusieve, eenmalige comeback in 'Tien Om Te Zien': "Onze fans een plezier doen"
COS
Verrassend! Exclusieve, eenmalige comeback in 'Tien Om Te Zien': "Onze fans een plezier doen"
Foto: VTM

Het wordt weer een zomer vol muziek op televisie. Naast 'Zomerhit' op VRT 1 kunnen we bij VTM ook weer een nieuwe reeks van 'Tien Om Te Zien' verwachten.

VTM heeft alvast enkele namen uit de line-up bekendgemaakt: Pommelien Thijs, CAMILLE, Clouseau, André Hazes, Gustaph en de M-Kids brengen hun nieuwste of grootste hit.

Naast de (eenmalige) comeback van de M-Kids is het ook uitkijken naar een exclusief optreden van Leopold 3. Frontzanger Erik Goossens, toetsenist-gitarist Pat Krimson en drummer Stefan Wuyts komen eenmalig samen speciaal voor 'Tien Om Te Zien'.

"Ondertussen zijn mijn wilde haren eraf, maar we gaan ons wel amuseren. De vraag om nog eens op te treden werd ons zoveel gesteld, dus we dachten: why not?", zegt Erik.

"We amuseerden ons te pletter in die tijd. Elk optreden was gewoon pure fun. Die fun halen we graag nog eens terug naar het TOTZ-podium", zegt Stefan.

"Veel bands splitten of hebben ruzie, maar dat was bij ons niet het geval", zegt Pat. "We zijn als vrienden uit mekaar gegaan. Het is fijn om elkaar terug te zien en nog één keer in 'Tien Om Te Zien' te staan om onze fans een plezier te doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.