Verrassend! Coaches wikken en wegen 'The Voice'-finalisten zelf: 'Die maakt meeste kans om te winnen'
COS

Vrijdag 23 december is er de grote ontknoping van het achtste seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Vijf talenten strijden tegen elkaar om de titel.

Voor team Natalia staat Louise in de finale en voor team Koen Wauters Johan. Bij Jan Paternoster kon Wesley naar de finale doorstoten. Team Mathieu Terryn is het beste vertegenwoordigd met nog twee kandidaten: Evert en Yente.

Bij HLN Showbits wikken en wegen de coaches zelf de kandidaten en hun kansen. Als zijn team niet wint, denkt Koen aan team Mathieu. "Als ik heel eerlijk ben, gaat het naar mijn gevoel tussen iemand van zijn team en mijn team."

Natalia dacht na de tweede liveshow aan Wesley. "Maar ik weet niet of ik dat nog vind", zegt ze. "Ik vind het wel heel moeilijk, want ik ken het stemgedrag van de mensen niet. Maar ik denk dat Johan misschien wel kans maakt."

"Ik denk dat team Mathieu wel veel kans maakt", zegt Laura. Jan denkt aan de teams van de andere mannelijke coaches. "Ik zie dan wel, aan de blinkende vlaggetjes, misschien Evert of Johan. Dat zijn wel stemmenkanonnen."

"Als het niet van mijn team is, zou ik misschien wel team Jan durven zeggen", zegt Mathieu. "Wesley heeft veel, vind ik. Als je spreekt over het totaalplaatje, met het dansen erbij. Dat is echt een oude ziel die in die stem zit. Ik denk dat hij nog heel veel kan verder groeien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.