Lisa Verontwaardiging bij kijkers van 'Lisa': VTM en makers krijgen bakken kritiek over zich heen
COS
Verontwaardiging bij kijkers van 'Lisa': VTM en makers krijgen bakken kritiek over zich heen
Foto: VTM

Vrijdag was er de 'midseasonfinale' van 'Familie'. Ook fans van 'Lisa' mochten zich volgens VTM aan een seizoensfinale verwachten.

'Lisa' last even een winterstop in. Na de uitzendingen van 'De Buurtpolitie VIPs' keert de telenovelle terug. De aflevering van vrijdag 6 januari was de laatste van het huidige seizoen. Fans hadden zich aan een grote portie spanning verwacht. Alleen bleef die uit.

Via Facebook laten veel kijkers weten teleurgesteld te zijn in de midseasonfinale. "Was dít de midseasonfinale?", klinkt het zwaar ontgoocheld. "Dit was geen midseasonfinale. Dit was een gewone aflevering. En ze hebben besloten om het seizoen in twee te kappen."

"Ze hadden op geen zwakker moment kunnen stoppen, maar daar kijken ze blijkbaar niet naar", merkt iemand op. Heel wat kijkers lijken af te haken of hebben dat al gedaan. Zeker nu het titelpersonage, gespeeld door Tinne Oltmans, al een hele tijd niet meer in beeld is.

"Dit is voor mij 'Lisa' niet meer met Lisa en Jonas weg", laat een misnoegde fan weten. "Vind het ook jammer dat Jonas eruit is en dat we Lisa niet meer zien. Is niet fijn meer", zegt iemand anders. "Uitgemolken, lijkt in niks meer op 'Lisa'. Na de trouw hadden ze moeten stoppen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.