VTM

Verklapt Miss Poes het zelf? Verdachte werd al voor eerste 'The Masked Singer'-seizoen gevraagd

door: COS
Miss Poes in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Miss Poes wordt al sinds de start van 'The Masked Singer' getipt als een van de kanshebbers op winst. Ze blies al elke keer iedereen omver met haar optredens.

Bij Miss Poes werden al verschillende namen genoemd. Emma Bale, Zita Wauters of Ella Leyers zijn al een tijdje hoofdverdachten. Toch is er nog één naam die op sociale media opvallend vaak wordt genoemd: Camille Dhont.

Na '24 UUR Live' in het Sportpaleis werd de 'Vuurwerk'-zangeres en '#LikeMe'-actrice aan de tand gevoeld door HLN Showbits. Ze maakte zich wel een beetje verdacht.

"Ik kan ofwel zeggen: 'Wie weet ben ik het wel', maar of ik het nu ben of niet, ik ga dat niet zeggen. Ik kan liegen ofwel kan ik mijzelf ontmaskeren. Dus ja, wie weet wat het wordt", klonk het bij de zangeres.

Wat haar helemaal verdacht maakt, is een bekentenis. Ze vertelde namelijk dat ze voor het eerste seizoen van 'The Masked Singer' werd gevraagd, maar toen niet kon. "Ze gaan haar sowieso voor het tweede seizoen gevraagd hebben. Die is nu nóg populairder", besluiten de reporters van HLN Showbits.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!