Boer Zkt. Vrouw Verklapt Kenny uit 'Boer zkt Vrouw' het al over hem en Cathy? "Er is wel wat veranderd"
COS

Cathy verraste 'Boer zkt Vrouw'-kijkers zondag door niet voor Björn maar voor Kenny te kiezen voor de romantische trip. De West-Vlaamse speelvogel heeft de boerenspeeltuinuitbaatster helemaal kunnen charmeren.

Cathy verraste niet alleen de kijkers met haar keuze, maar ook Björn en Kenny. Zij dachten immers dat Cathy voor Björn zou kiezen. Kenny was natuurlijk erg blij met haar keuze.

Er was langs beide kanten fysieke aantrekking, maar op het moment van de finale keuze was er bij Kenny nog geen sprake van verliefdheid. "Al moet ik zeggen dat mijn gevoelens voor Cathy al gegroeid waren tegenover in 't begin", zegt Kenny in TV Familie.

Kenny wil het nu alle kansen geven met Cathy. "Absoluut! Het zou maar zot zijn om nu de handdoek in de ring te gooien. Het gaf me een enorme boost toen Cathy en ik met ons tweetjes overbleven."

Vanaf dat moment kon het voor Kenny pas echt beginnen. "En tijdens de romantische trip is er wel wat veranderd aan die gevoelens, in de goeie zin. Maar hoe en wat, daar mag ik niets over verklappen natuurlijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.