VTM

Verklapt Andy Peelman per ongeluk wie Ridder is in 'The Masked Singer'?

door: LHX
Ridder in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

In 'The Masked Singer' wordt er elke week naarstig op zoek gegaan naar de identiteit van de zangers die zich verschuilen in de prachtige pakken. Eén van de leden van het speurderspanel is Andy Peelman.

Hoewel 'The Masked Singer' al maanden geleden is opgenomen, doet Andy Peelman een oproep aan zijn Instagramfans. "Man man man, help ons alsjeblieft!", schrijft hij. "Indien jullie nog tips hebben, reageer gerust."

Bij zijn oproep post hij enkele foto's van de verschillende figuren. Het lijkt erop dat hij daarbij wel een foutje maakte, want een alerte volger merkt op dat actrice Clara Cleymans getagd is in de foto van Ridder. 

"What the fuck, hij tagt gewoon Clara Cleymans???", reageert die. "Oh, shit", antwoordt Andy. De tag is intussen weggehaald, maar de vraag is nog steeds wat hierachter zat. Heeft hij het met opzet gedaan? Was Clara gewoon zijn hoofdverdachte? Of is ze ook écht Ridder en was dit een gigantische blunder? Misschien krijgen we volgende week wel een antwoord op die vragen...