"Verbazing, ontroering en entertainment van de hoogte plank": 'The Voice Kids' keert terug!
COS
"Verbazing, ontroering en entertainment van de hoogte plank": 'The Voice Kids' keert terug!
Foto: VTM

Vers bloed bij de coaches, vers bloed bij de hosts en nog straffer jong talent achter de microfoon. De allerkleinste zangtalenten zorgen vanaf vrijdag 25 maart om 20.35 uur voor het grootste muzikale spektakel in een nieuw seizoen van 'The Voice Kids'.

Laura Tesoro keert terug naar de draaistoelen als vertrouwde coach. Naast haren nemen nieuwe coaches Duncan Laurence en Metejoor plaats. Ook Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen keren terug met K3, al is dat dit seizoen wel met kersvers K3'tje Julia Boschman.

Niet alleen de kandidaten en de coaches staan te popelen om eraan te beginnen, ook hosts An Lemmens en nieuwe sidekick Maksim Stojanac voelen de temperatuur stijgen. Met tonnen enthousiasme en onweerlegbare peptalks staan ze klaar om de kandidaten en hun familie te steunen naast het podium.

"Verbazing, ontroering en entertainment van de hoogste plank. Ieder jaar denk ik dat het talent niet meer overtroffen kan worden maar ook dit keer ben ik opnieuw overweldigd door de kleine performers op het podium. En ook de nieuwe coaches zorgen voor een ongeziene dynamiek", zegt An.

De Blind Auditions van 'The Voice Kids', vanaf vrijdag 25 maart om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.