Interview Veerle Van den Eynde geeft mening over kandidaten ‘Blind Getrouwd’: “Gevaar dat je je partner zo wegduwt”
PMN

Veerle Van den Eynde nam zelf deel aan ‘Blind Getrouwd’. Ze is vijf jaar later nog steeds samen met Nick en zwanger van haar tweede kindje. De ideale expert dus om de huidige kandidaten onder de loep te nemen.

Sven en Veerle
Ook al zijn het vijftigers, ik denk niet dat dat veel verschil maakt voor hen. Ik denk dat het verloop van de koppels in Blind Getrouwd heel veel te maken heeft met de karakters van de deelnemers. Dat bepaalt uiteindelijk voor een groot stuk of een relatie zal slagen, ook bij dit koppel.

Dennis en Nathalie
Zij pakken het rustig aan en proberen zich open te stellen. Wat ik ook goed vind is dat ze nog geen conclusies hebben getrokken. Zij bouwen het rustig op. Dat kan nog wel goed komen denk ik.

Davy en Hanne
Dave moet nog de kans krijgen om zich echt te tonen. Dat vraagt van hem wat meer tijd terwijl Hanne daar gewoon wat sneller in is.  Als zij hem de ruimte daarin gaat geven denk ik dat hun relatie ook wel in een positieve richting zal evolueren. Het is belangrijk om geen druk te leggen op hun partner, want dan bestaat het gevaar dat ze elkaar misschien gaan wegduwen.
 

Candice en Marijn
Ze pakken het volgens mij goed aan. Ik voel niet echt een druk bij hen en ze gaan er op een speelse manier mee om. Positief is hun aantrekkingskracht naar elkaar toe. Hopelijk blijft het ook positief evolueren.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.