Interview Veerle Van den Eynde blikt terug op ‘Blind Getrouwd’: “Belangrijk dat er dit was tussen mij en Nick”
PMN

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns deden in 2016 mee aan ‘Blind Getrouwd’ en dat is voor hen duidelijk een voltreffer geworden. Ze zijn nu in verwachting van hun tweede kindje en zijn nog steeds vol van elkaar. Bij ons blikt Veerle terug op de periode van ‘Blind Getrouwd’.

Hadden jullie in ‘Blind Getrouwd’ snel door dat er liefde in de lucht hing?
Bij ons is de liefde wel moeten groeien, maar dat is ook wel snel gekomen. Het was niet dat we dolverliefd waren van de eerste moment dat we elkaar zagen. Maar wij hadden wel direct een klik en dat is wel belangrijk, want dat geeft toch wel een goed gevoel en vertrouwen. De eerste keer dat we elkaar spraken hebben we tegen elkaar gezegd dat we het rustig zouden aanpakken. We wilden onszelf geen druk opleggen. We hebben het alletwee heel luchtig aangepakt en we hebben ook enorm veel gelachen tijdens onze huwelijksreis.

Hoe ging het daarna verder?
Onze relatie is in een soort van stroomversnelling gekomen. Ik had het gevoel ‘hier zit iets in’ en Nick had juist hetzelfde idee. Dus zijn we 100 procent voor elkaar gegaan. We hebben echt geluk gehad dat ‘Blind Getrouwd’ voor ons een mooi einde van ons oude leventje was en een mooi begin van iets nieuws. We zijn heel dankbaar dat we dit avontuur hebben mogen meemaken. We zeggen nog dikwijls tegen elkaar dat ‘Blind Getrouwd’ een lot uit de loterij is dat we gewonnen hebben.

Wat is jullie geheim?
Wij konden van in het begin enorm goed met elkaar praten. Ik denk dat communicatie het allerbelangrijkste is in onze relatie. En humor. We hebben naast lange gesprekken, alles met een lach opgenomen en veel plezier gemaakt. We gingen heel los met elkaar om en dat zorgde ervoor dat we alletwee geen druk voelden. Communicatie en humor maakt ons sterk als koppel. En natuurlijk de liefde, die is ook gebleven.

Hoe voelde het om na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ terug in het gewone leven te komen?
De tijd tussen de opnames en wanneer ons verhaal op tv kwam vond ik heel fijn omdat je dan de kans krijgt om elkaar nog beter te leren kennen zonder de camera’s. We konden ons jammer genoeg wel maar heel weinig in het openbaar tonen omdat er maar heel weinig mensen wisten dat we een koppel waren. 

Hoe los je dat dan op?
We losten dat op door naar plaatsen te gaan, waar niemand ons kon herkennen. Zo trokken we al wel eens naar Nederland. Ik vond het wel moeilijk om niets te verklappen na de opnames. We waren dan ook heel blij dat we na tien weken toch ons verhaal mochten vertellen.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.