VTM

Veerle uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ reageert op fysieke aanval Thibaut: “Heeft geen enkele zin”

door: COS
Veerle en Thibaut in Boer Zkt. Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Veerle en Thibaut leken een droomkoppel in ‘ Boer Zkt. Vrouw’. Toch liep het niet af zoals Veerle zelf had gehoopt.

Thibaut vond het allemaal te snel gaan en maakte het uit met Veerle. Dat deed hij twee weken voor hij bij haar zou intrekken via de telefoon. Hoe hij Veerle behandeld heeft, stoot op veel onbegrip. Thibaut werd zelfs fysiek belaagd op zijn werk.

“Dat is heel erg en het heeft geen enkele zin”, reageert Veerle in Dag Allemaal. “Het is een ontzettend zware periode voor Thibaut, ik probeer hem nu te steunen waar ik kan. Zoals hij mij heeft gesteund na onze pijnlijke breuk.”

Emotionele en kwade bui

Die breuk verliep iets anders dan op televisie bleek. “Het klopt dat Thibaut de eerste dagen nadat hij het had uitgemaakt niks heeft laten weten. Hij dacht dat hij mij daarmee hielp, maar dat was niet zo. Enige tijd daarna heeft Thibaut zich wel herpakt en mij gesteund in mijn verwerking”, zegt Veerle.

“Ik heb wel zelf initiatief moeten nemen om face-to-face een gesprek met hem te kunnen hebben. Ik ben in een emotionele en kwade bui naar zijn huis gereden. Maar sindsdien gaan wij op een normale, respectvolle manier met elkaar om”, aldus Veerle.